Колегите на Лорина Камбурова, които снимат с нея в Скъпи

...
Колегите на Лорина Камбурова, които снимат с нея в Скъпи
Коментари Харесай

Колеги от „Скъпи наследници“ плачат за Лорина

Колегите на Лорина Камбурова, които снимат с нея в „ Скъпи наследници “, към момента са в потрес от новината за гибелта на постоянно усмихнатата актриса.  Иво Аръков разгласява прочувствен пост във Facebook.

" Сърцето ми е разрушено и душата ми скърби да науча, че това прелестно създание към този момент не е измежду нас. Имахме отлично партньорство пред камерата и положително другарство зад нея. Отнеха ни я без предизвестие, а занапред й  предстояха огромните функции, за които беше изрядно готова. Лъчезарно момиче с борбен темперамент, мощна воля, божествена хубост, абе, както се споделя нашата " Wonder Women " - Жената Чудо. Липсата ще е осезаема и за сътрудници, и за почитатели - тя имаше от всичко по доста!  Светла да е паметта ти, Лорина, където и да си в този момент. Обичаме те! Поклон! ".

Георги Кадурин и Димитър Баненкин също признаха, че към момента не могат да осъзнаят какво се е случило.

" И Лорина Камбурова е тръгнала нагоре! Много надарена, доста добре възпитана, доста красива. Тръгна от 17-годишна от третия сезон на " Мюзик айдъл ", потегли от красивата Варна, от артистично семейство, с известни братя, с музикалния план " Росен и Лорина ", с доста филми, сериали, озвучаваше холивудски продукции, " Скъпи наследници ", " Връзки ". Много пъти ми е гостувала в " Дарик ". Бог да я елементарни! ", написа във Facebook и Ники Кънчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР