Коледната кампания на Карин дом е вече традиционна инициатива, чрез

...
Коледната кампания на Карин дом е вече традиционна инициатива, чрез
Коментари Харесай

Карин дом стартира благотворителна Коледна кампания

 Коледната акция на Карин дом е към този момент обичайната самодейност, посредством която организацията набира средства за свои лечебни стратегии за деца със специфични потребности. В Кампанията се включват, както децата, които посещават Карин дом, по този начин и надарени художници, които предизвикат децата да развихрят въображението си и да творят. Тази година дружно с децата в Карин дом рисуваха младата художничка Стели Чакърова и Николай Русев - един от известните създатели на Варна. В резултата на " огромното изобразяване “ в Карин дом, можете да се насладите на 5 нови коледни картички с неповторим дизайн и детско творчество. В Коледния азбучник на Карин дом ще откриете и три дизайнерски картички на Стели Чакърова, които са предоставени особено за акцията.

Коледния азбучник на Карин дом можете да разгледате тук.

Календарът за 2020г. е въодушевен от Монтесори философията и дългогодишния опит на Карин дом в използването на метода, както при образованието на деца със специфични потребности, по този начин и при всички деца още от ранна възраст. На фотосите в този календар, запечатани от обектива на фотографа Яна Пенева, ще видите по какъв начин дребните кулинари от Монтесори група и Монтесори къща в Карин дом готвят, учат и се забавляват дружно. На страниците на календара са включени определени моменти и предписания от кулинарната книга “Семейно готвене по Монтесори “, която Карин дом издаде неотдавна. Книгата предизвика родителите да включват децата в фамилната кухня и съчетаят кулинарните занимания с процеса на учене посредством опита.

Книгата с цялостните предписания можете да поръчате от цялата страна на уеб страницата на Карин дом: https://magazin.karindom.org/.

Тази година посредством средствата от акцията Карин дом ще започва стратегия " Шанс за равни благоприятни условия “. Целта е експерти на Карин дом да предложат безвъзмездни съвещания и подмогнат деца, които има закъснение в двигателната, познавателната и езиково-говорна област, усложнения в общуването и общественото развиване, както и с към този момент диагностицирано положение. В програмата ще могат да се включат изцяло гратис фамилии с деца до 2г.и да се възползват от сложна едноседмична стратегия, извършена от екип от експерти с дълготраен опит.

Поръчайте своите картички и календари до 18 Декември 2019г. на тел: 052 302 518 или имейл: [email protected] от цялата страна.

Можете да поръчате и посредством онлайн магазина на Карин дом: https://magazin.karindom.org/product-category/koleda/
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР