Коледна изложба на художника Симеон Халачев направи жената на покойния

...
Коледна изложба на художника Симеон Халачев направи жената на покойния
Коментари Харесай

Жената на Бай Миле събра хайлайфа на изложба

Коледна галерия на художника Симеон Халачев направи дамата на починалия Бай Миле Силвия Панагонова в пространството на спа-центъра, който се държи от дъщерята ба бизнесдамата Йоана Бонева. Момичето живее повече в чужбина, само че не пропуща един път в месеца да се прибере в България.

„ Живописните платна на Симеон Халачев демонстрират 20 пейзажа, експонирани във фоайето. Това е началото и по-нататък концепцията ни е да продължим с сходни изяви на създатели “, споделя красивата Йоана.

В бизнес начинанието на семейство Боневи се включва и синът – Милчо Бонев-младши. Младокът приключи влиятелен лондонски лицей като сестра си.

Майка им Силвия Панагонова взе участие в доста благотворителни акции, като нейна бе и фондация „ Милосърдие 97 “, която оказва помощ на домове за сираци. Желязната лейди Панагонова не е типична мутреса. Тя е някогашна спортистка, упражнявала е лека атлетика и напълно не е от „ покорните “ женички,с които по принцип се обкръжават добре облечени предприемачи. Още до момента в който Бай Миле е жив тя съумява да развие лична бизнес империя, написа „ България през днешния ден “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР