Колата на сръбския президент Александър Вучич е бил ударена от

...
Колата на сръбския президент Александър Вучич е бил ударена от
Коментари Харесай

Дрогирани удариха колата на сръбския президент, той не е ранен

Колата на сръбския президент Александър Вучич е бил ударена от автомобил, в който са се намирали трима души с голям брой регистрации за престъпни прояви, съобщи blic.rs.
Веднага след случилото се тримата са били арестувани. Съобщават се единствено първите им имена - Лука, Милош и Стеван. Направени са проби за приложимост на алкохол и опиати, които демонстрират, че в кръвта на водача има кокаин. Въпреки това сръбските управляващи смятат случилото се за случай, а не за умишлен атентат.
Автомобилът, провокирал злополуката, е " Бентли ". Арестуваните са работели като защита на известен нощен клуб в сръбската столица. В показанията си пред служителите на реда те обяснили, че взели първокласния автомобил от прочут сръбски футболист, чест клиент на заведението. Задържаните са с мярка за неотклонение от 48 часа и се чака те да бъдат разпитани на следващия ден (4 септември).
Свидетели описват, че " Бентли " -то, което е било с испанска регистрация, се е движело с висока скорост на кръгово кръстовище, поднесло е, завъртяло се е и се е врязало в колата на Александър Вучич. Други настояват, че първокласната кола занесла, откакто водачът ѝ опитал да направи дрифт.
Вучич се е движил в конвой от още три автомобила, като неговата кола най-отпред. При удара е бил блокиран втория автомобил, в който чиновниците от националната работа за защита са се оказали приклещени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР