Колаж Фейсбук, Иван Бакалов, БулфотоЗапочнаха да се прокрадват публикации за

...
Колаж Фейсбук, Иван Бакалов, БулфотоЗапочнаха да се прокрадват публикации за
Коментари Харесай

Бакалов: Фалшифициране чрез машини с промяна в софтуер е невъзможно, това е версия на Борисов

Колаж Facebook, Иван Бакалов, Булфото

Започнаха да се прокрадват изявления за подправяне на изборите с машините за гласоподаване, с смяна на софтуера.

Фалшифициране посредством машини с смяна в програмен продукт е невероятно. Това беше версия на Борисов.

Машините са като сметало, а не са компютър. Дават и хартиени разпечатки. Като касов уред - колкото написа на касовата записка, толкоз плащаш.

Комисиите сравняваха " касовите бележки " с резулата от машината. Българска социалистическа партия настоя на това, както и ГЕРБ.

Това написа журналистът Иван Бакалов в обществената мрежа.

Борисов стартира от дълго време внедряването на тайна доктрина, че фалшифицират изборите. " Пипат машите ", имало едни 200 машини на склад (при над 9 хиляди машини по секциите) и т. н. Защото до момента имаше стройно направена система за пазаруване на гласове с хартиените бюлетини и за манипулиране с огромен брой невалидни бюлетини. Не са измислили още метод за пазаруване с машини за гласоподаване. Затова в регионите с ромските махали изборната интензивност внезапно спадна, 3-4 пъти. Затова спаднаха и резултатите на ГЕРБ, по тази причина понижиха три пъти гласовете за Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Воля " и те са надалеч от 4-те %.

С машините беше прекратена системата - трупаш пари от властта, след това с тях си купуваш власт.

Гласуването с машини има своите дефекти, които дават опция на измамнически партии като ГЕРБ да вършат шантажи и след това да оспорват резултатите от изборите. Но до момента в който не се измисли метод да се спре пазаруването на гласове с хартиени бюлетини, машините са по-добрият вид.

Само би трябвало да се вкара учебен ценз за членове на секционни комисии, тъй като в този момент има такива, които просто бъркат от неначетеност и даже не могат да броят, написа още Иван Бакалов в персоналния си профил във фейсбук.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР