Колаж БНТЕлитни журналисти направиха любопитни коментари за влизането на Иван

...
Колаж БНТЕлитни журналисти направиха любопитни коментари за влизането на Иван
Коментари Харесай

Журналист предрече провал за Гешев и като политик

Колаж Българска национална телевизия

Елитни публицисти направиха любопитни мнения за влизането на Иван Гешев в политиката. Бившият основен прокурор разгласи през днешния ден, че основава политическо придвижване „ Справедливост за България “.

„ Не съм сюрпризирана, че Гешев се насочи към политиката, защото по време на ръководството си като основен прокурор се държеше като политик. Даже е най-естественото нещо, което се случи. Само, може би да уточним, че към момента става дума за придвижване, той го натърти няколко пъти, защото той е в малко висяща процедура във Висшия правосъден свят, защото не е ясно той магистрат ли е или не е магистрат. Не е ясно, ще вземе ли 20 заплати, няма ли да вземе 20 заплати, тъй че на следващия ден ще забележим тъкмо по какъв начин ще се развива, само че другояче това, което чухме през днешния ден, беше нещо, което неведнъж лансираше с позициите си “, сподели Силвия Великова в „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Валерия Велева пък добави: „ Гешев се провали като основен прокурор и не сътвори правдивост, и в този момент желае, влизайки в политиката, да сътвори правдивост, което няма по какъв начин да се случи. Тогава, когато си пропуснал тази опция, когато си бил на този най-голям пост да направиш това, никаква изненада не е това, което направи Гешев. Нещо повече, той няколко пъти основава упования към себе си, че нещо ще каже и нищо не споделя. Няколко пъти сподели, че ще прави послание към нацията, че ще отиде в европарламента и ще направи чудесии, от които надали не нещо ще взриви европарламента, само че това не се случи. И през днешния ден нищо не сподели, прекалено много беше по този начин нищо говоренето в тези часове. Да не приказваме, че от чисто пиарска и политическа позиция, методът, по който той афишира влизането си в политиката, беше просто неуместен. Това приличаше на Слави Трифонов, който от своя диван разгласи един собствен план за кабинет, пък тук Иван Гешев от някакво си студио някъде, афишира, че влиза в политиката “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР