Кола се е запалила и е изгоряла за секунди днес

...
Кола се е запалила и е изгоряла за секунди днес
Коментари Харесай

Уникални СНИМКИ! Вижте как кола гори като факла в София, има тежко пострадал!

Кола се е запалила и е изгоряла за секунди през днешния ден в София. Това оповестиха очевидци пред БЛИЦ. Те прецизират, че случаят е станал на " Каблешков " и ул. " Костенски водопад ". Колата се разгоряла за секунди.



Ето какво споделя свидетел, който е разгласил и фотоси във Facebook:

" Чу се взрив, излязох от у дома след безусловно 20 секунди и колата към този момент гореше като факла. За благополучие някой беше извадил индивида вътре или самичък беше съумял да излезе. Пожарната пристигна след 5 минути, само че служителите на реда пристигнаха след несъмнено 20. Докато го пиша това, махат колата от кръстовището. Докато пожарникарите гасяха колата, някакъв дръвник със служебна кола се скъса да надува клаксона, тъй като не можеше да мине от пожарната. Почти изяде багра.
В поради по какъв начин гръмна и с каква скорост огъня обхвана цялата кола, аз мисля, че е газова уредба. Каквото и да е, нека индивида е добре. Коли се купуват, пари се изкарват. Не го видях и допускам някой го е закарал в " Пирогов ". Линейка, несъмнено, не пристигна.



Според различен свидетел водачът е тежко потърпевш и е откаран от таксиметров водач до болничното заведение:

" Пострада индивидът много съществено, бях там и го качих в такси, заради неотговарянето на 112! Човекът целия е изгорял, нека са го оправили в " Пирогов ". И да кажа евала на таксиметровия водач, че незабавно реагира съответно а не като бакшиш! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР