Коко е много известна горила в САЩ, която умира през

...
Коко е много известна горила в САЩ, която умира през
Коментари Харесай

Великият Робин Уилямс разсмива тъжната горила Коко за пръв път след 6 месеца (видео)

Коко е доста известна горила в Съединени американски щати, която умира през 2018 година Тя беше една от дребното маймуни, които можеха да поддържат връзка благодарение на езика на знаците на горилата, модифицирана версия на американския жестомимичен език.

След изследователска стратегия на Станфордския университет излиза наяве, че  знае към 1000 знака от американския език на немите и е способна звуково да схване към 2000 британски думи.

Но тя стана още по-популярна, откакто се сприятели с индивида, който постоянно ще бъде запомнен освен като един от най-великите артисти на всички времена, само че и като необикновено доблестен човек – става въпрос за Робин Уилямс.

Първата среща сред Коко и Робин, която по-късно се трансформира в особено другарство, се състояла през 2001 година

Говорейки за неповторимата опция да бъда към Коко, починалият Робин споделя: „ Наскоро имах изменящо мозъка прекарване, общувайки с горила. Тя се споделя Коко. “

Робин научил, че Коко е опустошена и депресирана, откакто неин другар умрял, тъй че той знаел, че може да промени по някакъв метод живота й и бил прав.

Шест месеца откакто изгубила приятеля си от детството, Коко се засмива за първи път, тъкмо когато среща Робин Уилямс.

Видеото от срещата на двамата е необикновено. Те се споглеждат и сядат един до различен, държат се за ръце и се смеят.

„ Забележете, че Робин накара Коко да се усмихне – нещо, което тя не беше правила повече от шест месеца, откогато нейният сателит от детството, Майкъл, горила, умря на 27-годишна възраст “, споделя Франсин Патерсън, гледачът на Коко.

Всеки може да каже, че се е забавлявал и е оказал голямо въздействие върху другия Коко опитва очилата на Робин и „ открадва “ портфейла му.

„ Способността на Робин просто да „ мотае “ с Коко, една горила, и за минути да стане един от най-близките й другари, беше невероятна и незабравима “, споделя Патерсън. „ Но Робин освен развесели Коко, резултатът беше съвместен и Робин изглеждаше видоизменен. “

„ Споделихме нещо неизмеримо – смях. Коко схваща приказваме британски и употребява над 1000 думи, с цел да показа възприятията и мислите си за ежедневните събития, живота, любовта, даже гибелта “, споделя тогава Робин Уилямс.

Коко е родена в зоологическата градина в Сан Франциско и прекарва целия си живот измежду хората, които обича. Нейните гледачи оповестиха, че когато е чула за трагичната гибел на Робин, тя е дала знак за „ рев “.

Коко в действителност беше доста особено животно. Експертите, които са работили с нея, споделят, че нейната просветеност подхожда на тази на 3-годишно дете.

Коко умира през 2018 година на 46-годишна възраст. Робин Уилямс пък се самоуби през 2014 година, поради тежка болест.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР