Кокалче на палеца на крака е доста често срещана патология,

...
Кокалче на палеца на крака е доста често срещана патология,
Коментари Харесай

Народни средства при кокалче на палеца на крака

Кокалче на палеца на крайници е много постоянно срещана патология, която предизвиква дискомфорт на доста дами. Това заболяване може да бъде породено от доста фактори.

В началния стадий растежът на кокалчето може да бъде спрян благодарение на потвърдени предписания от обичайна медицина.

Лечението е доста дейно, в случай че го започнете още при първите признаци. Но даже и на по-късен стадий резултатите са приемливи.

Но преди да употребявате каквато и да е национална рецепта, е нужна консултация с доктор. Не забравяйте да се тествате за алергии!

Глухарче и йод

Сто грама цветове от глухарче се оставят да изсъхнат малко, след което към тях се прибавя йод в такова количество, че да ги покрие. Настоява се за четири дни. Краката се запарват добре, избърсват се и по-късно полученият състав се нанася под формата на решетка. Тази процедура се прави всяка вечер в продължение на две седмици.

Йод и сол

Топли 15-минутни вани ще оказват помощ за облекчение на болката в костите. В един литър вода би трябвало да разредите 10 капки йод и две супени лъжици сол. Солено-йодните вани би трябвало да се вършат постоянно. За да облекчите болката, можете също да намазвате кокалчето с йод всекидневно.

Вижте още: Защо да ядете череши всеки ден?

Йод и аспирин

Пет таблетки аспирин се прибавят към 10 мг йод. Сместа се разклаща усърдно. Когато аспиринът се разтвори, йодът става прозрачен. Използвайте за намазване вечер. Процедурата се прави в продължение на три дни, след което следва двуседмична отмора и още веднъж се прави тридневен курс.

Понякога потвърдените национални предписания са доста по-ефективни от обичайна медицина! Не забравяйте да опитате тези средства в началния етап на болестта.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР