Когато трябваше преди половин година да направим правителство и нашата

...
Когато трябваше преди половин година да направим правителство и нашата
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: От едната ми страна са Борисов и Пеевски, от другата – Костадинов и Тошко

Когато трябваше преди половин година да създадем държавно управление и нашата парламентарна група да допусне тази отстъпка - да влезе в договореност с най-големия си конкурент, нашите европейски и отвъдевропейски сътрудници бяха настроени да дават мнение по въпроса и мощно предложиха това да се случи. Много желая в този момент да чуя какво е тяхно мнение за това какво се случи на първия тур на изборите. Ще съм доста благополучен да чуя какво мислят - почтено и законно ли беше случилото се. Това разяснява ядосън депутатът от ПП-ДБ Христо Петров в ефира на bTV.

" Саботажът с машините на първия тур оказа съществено въздействие върху резултата и нареждането на общинските препоръки, а 500 000 гласа не бяха регистрирани ", добави рап изпълнителят.

Според Петров голям проблем са негласуващите.

" 60 души в Народното събрание от 240 депутати се пробват да трансформират нещо в България, само че опитите ни вървят постепенно, тъй като от едната ми страна е Бойко Борисов и Делян Пеевски, а от другата ми страна са Костадинов и Тошко ", разяснява той.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР