Когато сутрин алармата ти отнеме сладкия сън, какво е онова

...
Когато сутрин алармата ти отнеме сладкия сън, какво е онова
Коментари Харесай

Сигурност, семейство, любов? Какво води всяка от зодиите по пътя към върха?

Когато заран алармата ти отнеме сладкия сън, какво е това нещо, което най-силно те кара да станеш и да отидеш на работа? И тук не приказваме за пари! 

Когато става въпрос за мотивация, всяка една от 12-е зодии има друга причина да прави или да не прави несъмнено нещо. Какво обаче ни стимулира най-вече по пътя към триумфа? Ето и какво мислят звездите:

1. Овен - Лидерството

Вие по природа сте енергични хора, които се раздават постоянно на 100%. Когато обаче имате късмет да се изкачите на върха над всички, вие се раздавате даже на 150%! Хората, родени под този знак, са водачи по душа и се усещат некомфортно във всяка друга позиция.

2. Телец - Личният комфорт

Истинската цел за родените под този знак е спокойствието и удобството. Не желаете никой да ви го отнеме! Всъщност това е всичко, което желаете от този живот. Удоволствието ви е топ приоритет и работата ви е единствено инструмент за това.

3. Близнаци - Страхът от самотата

Докато другите ви считат за малчуган по душа, вие знаете, че просто желаете да се забавлявате. Работата може да не ви е обичаното занятие, само че ходите там, с цел да се забавлявате и да се срещате с сътрудниците си, които са ви същински другари.

4. Рак - Семейството и приятелите

Раците биха прекарали цяла седмица на дивана, говорейки си с обичаните хора. Често на работа си мечтаят да изоставен, само че това няма да се случи, тъй като знаят, че ще разочароват околните си. Именно те са повода да вървят на работа и да се стремят към върха.

5. Лъв - Егото

Лъвовете постоянно си мислят, че са номер едно във всичко, само че тайничко знаят, че към върха са се запътили и други хора, с които би трябвало да се преборят. 

6. Дева - Самоусъвършенстването

Девите работят крепко, тъй като знаят, че всичко в последна сметка има смисъл. Всяка задача ги прави по-добри, по-знаещи и по-способни. А това им носи голямо наслаждение.

7. Везни - Сигурността 

За Везните хармонията и салдото са извънредно значими неща, даже основа на щастието. Нуждата да усещате тези два стълба, които на процедура се равняват на сигурност при вас, ви обезпечават мотивация по пътя към триумфа.

8. Скорпион - Контролът

Мотивацията при Скорпионите е същата, която търсят и във връзките си - те обичат да управляват и да знаят какво се случва. Вие влагате сърце и душа във всичко, което вършиме. Ако не усещате контрола, ви тормози вероятността от изменничество.

9. Стрелец - Свободата

Вие знаете по какъв начин работят нещата в този свят и знаете, че единствено катерейки се на върха, ще имате свободата, която е по този начин значима за вас. Затова и работите крепко, неуморно и стимулирано. 

10. Козирог - Вие самите

Козирозите са мощни по природа, те са работохолици и им идва от вътрешната страна да се стремят към върха. Те даже се усещат гузни, когато не са на работа, а нехайно си почиват на някой плаж.

11. Водолей - Възможностите

Водолеите обичат да оказват помощ на другите и няма нищо по-удовлетворяващо за тях да могат да го вършат. Именно това ги стимулира да се борят всеки ден с непреставащите задания. 

12. Риби - Чувството за сигурност

Тази зодия като цяло няма потребност от особена мотивация. Те са задоволително буйни и отдадени. Същевременно обаче Рибите са едни от най-несигурните зодии, които имат потребност да се потвърждават, с цел да усещат сигурността.  

Източник thumbnail: Damir Khabirov/cyrop/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР