Когато става въпрос за грижа към по-слабите, кучетата имат най-състрадателните

...
Когато става въпрос за грижа към по-слабите, кучетата имат най-състрадателните
Коментари Харесай

Куче осинови сираче катериче и играят заедно като първи приятелчета

Когато става въпрос за грижа към по-слабите, кучетата имат най-състрадателните души. Ето за какво най-необичайните връзки, които животинското царство предлага, включва кучета.

Този грижлив лабрадор и осиротяло бебе катерица демонстрират на всички на какво са способни животните.
Мили лабрадора и нейната майка, Аби Харисън, се любуваха на безоблачен ден в градината, когато се натъкнаха на нещо в действителност ненадейно.
външна реклама


Изключително мъничко създание стоеше до паднало дърво. Когато се приближи, Аби осъзна, че обърканото животно е бебе катерица. Но даже и уплашено, дребното творение не беше по никакъв начин срамежливо, когато се срещна с Мили, написа nouvellespositives.com.



Двамата бързо се опознаха, само че Аби към момента се опитваше да откри фамилията на катеричката.
Жената се оглеждала и чакала с часове, само че майката на бебето катеричка я нямало. Тъй като дребната катерица и лабрадора към този момент се разбираха доста добре, Аби реши да помогне на осиротялото животно.



Поне до момента в който не е готово да се върне в дивата природа. Аби и фамилията й го кръстиха „Катерица“. Сърцето на Мили се стопли, когато осъзна, че ще има братче и явно другарка в играта.
Малката „катеричка“ се оказа по-енергична, в сравнение с някой си мислеше и през целия ден преследваше Мили.



Аби даже му направи комфортно легло от кутии, само че катеричето не изглеждаше заинтригувано. В последна сметка то заспа на постеля за йога. Докато новият й другар спеше, Мили легна до него и търпеливо го гледаше, тъкмо както майка бди над бебето си!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР