Когато става въпрос за 33-годишния боксьор , малко новини могат

...
Когато става въпрос за 33-годишния боксьор , малко новини могат
Коментари Харесай

Фюри пак ни смая: Баща му го удря с топка в корема, а той крещи за още

Когато става въпрос за 33-годишния боксьор , малко вести могат да ни изненадат. През годините британецът доста пъти е доказвал, че се отличава доста от своите сътрудници във всяко едно отношение.
В началото на октомври той отбрани своята купа в тежка категория на WBC, нокаутирайки Дионтей Уайлдър за повторно и накара мнозина свои врагове да замълчат. Човек би си помислил, че самият Фюри ще натисне спирачката след такава победа, само че на фрагменти, които самият той популяризира в обществените мрежи, се вижда, че тренира по-надъхано отвсякога!
В момента Тайсън чака да научи името на идващия си конкурент, който ще е или Олександър Усик, или Дилиън Уайт. Неговият връх е 31-0-1 и най-вероятно ще организира още няколко борби, преди да " окачи ръкавиците ".
Във видеото се вижда по какъв начин Фюри е лежащ по тил на боксов кръг, а 57-годишният Джон Фюри, който наподобява в много добра форма, не стопира да го удря с подготвителна топка в корема, а след това и по избор на самия му наследник - и в хълбоците...
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР