Когато стане въпрос за връзка, няма как да не се

...
Когато стане въпрос за връзка, няма как да не се
Коментари Харесай

Вижте тези 5 неща, по които мъжете се различават в емоциите от жените

Когато стане въпрос за връзка, няма по какъв начин да не се стигне и до безконечната тематика за разликите сред дамите и мъжете, и по-точно за методите, по които двата пола показват възприятията си. Мъжете и дамите в действителност са извънредно разнообразни в разбиранията на възприятията, в прекарванията им, изключително в изразяването им. При мъжете има някои съществени разлики в изразяването на възприятията и потребностите във връзката. Ето някои от най-осезаемите от тях.

Мъжете имат нужда да бъдат нужни
Тази потребност е кодирана от епохи. От ранни времена мъжете са излизали на лов в търсене на храна, бранели са селата, в които живеят фамилиите им, водили са войни. Всичко това се натрупва генетично в мъжката душeвност. Мъжът изпитва потребност да се усеща нужен. Не го лишавайте от това възприятие. Много дами могат да се оправят с мъжка работа не по-зле от мъжете, само че в случай че желаете да имате щастлива връзка, отстъпвайте леко обратно и позволявайте на колегата си да ви оказва помощ. Това е извънредно значимо за всеки мъж.

Мъжете желаят да се усещат оценени
Дълбоко в себе си мъжете имат потребност дамите да утвърждават и правят оценка това, което вършат. Те желаят да виждат позитивното влияние на напъните им, което се отразява върху нежната им половинка. Няма значение дали става въпрос за дребни или огромни неща в живота – постоянно изразявайте признанието и утвърждението си към колегата до вас. Това може да направи връзката ви още по-дълбока.

Мъжете имат потребност да знаят, че половинката им разчита на тях
Показвайте на колегата си, че разчитате на него. Това е значимо за мъжкото его и самочувствие. Свързано е с потребността на мъжете да се усещат нужни на нежните си половинки. Жената може да помогне доста на мъжа, като му даде да разбере, че му е признателна, че се пробва да направи най-хубавото за нея.

Мъжете се нуждаят от време, което да прекарат сами
Много дами вършат грешката да задушават половинките си с непрекъснато наличие. Те изискват от тях във всяко свободно време да бъдат дружно. Мъжете нямат тази потребност. Те имат нужда да прекарват време сами или с момчетата. Давайте им тази опция, в случай че желаете мъжът до вас да е благополучен и да ви цени още по-високо. Имайте му доверие.

Мъжете също минават през естествените етапи на доближаване и отдалечаване
В една връзка, изключително в случай че е продължителна, е обикновено да има спадове и възходи. Всеки от сътрудниците може да се почувства по-нещастен в даден миг или някакви проблеми да провокират отдалечаването му. След това следва доближаване или наново отдалечаване. Тези интервали са присъщи освен за дамите, само че и за мъжете. Не мислете, че в случай че мъж се отдръпне това е краят на връзката. Мъжете също са прочувствени същества и изпитват същите съмнения в страстите, като дамите – просто ги показват по друг метод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР