„Когато спреш и се огледаш, животът е невероятен“. Това пише

...
„Когато спреш и се огледаш, животът е невероятен“. Това пише
Коментари Харесай

Том Евънс: Животът е невероятен - slava.bg

„ Когато спреш и се огледаш, животът е необикновен “. Това написа Том Евънс в една от последните си изявления в Instagram. Гаджето на Никол Шерцингер показа кадър от своята разходка до Мамотовите езера, където се е снимал по залез слънце.

Бившата ръгби звезда и неговата известна другарка си създали къса отмора до въпросното място, предлагащо живописни гледки.

Шерцингер не пропусна да означи, че тя е създател на страхотния кадър на Том. Уловила го е седнал на камъните, наблюдаващ природата на свечеряване.

42-годишната певица и обичаният ѝ са се снимали в гората, като фрагментите ѝ по чеп и спортно бюстие накараха почитателите да се чудят дали е бременна.

Повод за слуховете, че звездата от „ Pussycat Dolls “ чака първото си дете, бяха нейните фотоси с жълт състезателен аутфит, които тя първо качи в Instagram, след което изтри и показа отначало по-късно. Според някои от най-верните ѝ почитатели, леко наедрелият стомах на Шерцингер се виждал и тя решила да го прикрие, а съгласно други, певицата просто не запомнила да употребява фотошоп преди публикуването.

Никол нееднократно е споделяла в изявленията, че желае да стане майка, като Том е идеалната ѝ половинка. Докато някои се чудят дали бебето към този момент е заченато, тя съумя да разгневи почитателите си в обществените мрежи за следващ път. Споделяйки кадър, показващ по какъв начин скача на средата на път в планината, тя си навлече рецензиите на доста родители. Според тях певицата не дава добър образец на подрастващите и ще ги накара да я последват, като рискуват живота си.

„ Не спирайте да търсите и откривате нови неща “, написа изпълнителката, която дружно с Том прегледа националния парк „ Йосемити “.

„ Ако беше бременна, нямаше да се облича по този начин и да подскача “, разяснява жена в Instagram, без да обърне внимание на това, че театралничи на огромен планински път.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР