Когато сме задоволили нашите естествени потребности, животът ни се струва

...
Когато сме задоволили нашите естествени потребности, животът ни се струва
Коментари Харесай

Изборът да си автентичен

Когато сме задоволили нашите естествени потребности, животът ни се коства прелестен и ни се живее. Когато не сме постигнали това, се усещаме зле и се опитваме да компенсираме с хероин, алкохол, цигари, кокаин, 24 часа интернет, храна, несъразмерна жадност за пари, популярност и популярност. За страдание този опит за отплата е постоянно несполучлив. Всичко, което не е естествено и хармонично съобразено с нашата природа, води до страдалчество.

Винаги, когато желаеме да живеем по някакъв прелъстителен за другите метод, да изглеждаме такива, каквито те биха желали, и да не се съобразяваме задоволително с нашата същинска същина, си сътворяваме проблеми. Затова, в случай че желаеме да сме удовлетворени и щастливи, би трябвало да бъдем хармонични, а това значи първо да се подчиним на нашите естествени потребности и потребности, на нашата природа и второ, да се задвижим и да ги задоволим.

Ако живеем най-много за себе си, сигурно няма да сме комфортни на доста хора към нас, в това число и на някои от най-близките си. Дори може би ще ни обвинят, че мислим единствено за себе си, изключително в случай че досега сме живяли по този начин, както е желал някой различен. Всеки може самичък да реши дали да живее личния си живот или този на другите. Ако е първото, има благополучие, в случай че е второто – надали.

~ Велизар Вангелов ~

Инфо: http://5itagor.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР