Когато семейството на г-жа Бъли научи за твърденията му, бяха

...
Когато семейството на г-жа Бъли научи за твърденията му, бяха
Коментари Харесай

Експертът по гмуркане Питър Фолдинг предизвика предизвикателства пред разследването на Никола Бъли, се казва в доклада

Когато фамилията на госпожа Бъли научи за изказванията му, бяха положени старания да се свържат със SGI и да помолят полицията на Ланкашир да включи компанията.

< p> Но полицейските следователи са известени, че SGI не разполага с по-добро съоръжение, се твърди в отчета, управителен от Полицейския лицей.

Преглед на следствието - което подлага на критика полицията за разкриването на персоналната информация на госпожа Були - заключи, че дейностите му са основали по-„ предизвикателна среда “ за следователите.

„ Гледната точка на полицията на Ланкашър е, че господин Фолдинг е оказал доста въздействие върху следствието и публичното доверие посредством своите действия и уговорката си с медия ", се показва в отчета.

" Екипът за обзор смята, че някои от неговите дейности са основали по-предизвикателна среда за проверяващия екип.

Никола Були: Докладът подлага на критика полицията за разкриването на нейните здравословни проблеми

" Публичните му изказвания постоянно опонират на проверяващия и оперативния метод, което води до комплициране за обществеността и понижава доверието на фамилията в следствието и издирването интервенция. "

Г-н Фолдинг от този момент сподели на Sky News, че „ тук нещо не е наред " и твърди, че е намерил госпожа Були преди полицията.

„ Незавидната обстановка “ на полицията

< p> Прегледът добави, че фамилен другар на госпожа Бъли изрази пред полицията „ мощно обръщение, че отводът да се употребява господин Faulding и SGI “ ще докара до „ отрицателно известие за медиите “.

Полицията на Ланкашир счита, че беше сложено в нежелана обстановка, се споделя в отчета, което би довело до отрицателно усещане, че силите не употребяват всяка опция да открият госпожа Були.

Изображение: Никола Були

Силите сметнаха, че това ще подкопае публичното доверие и след това се съгласи да разреши потреблението на SGI, с цел да ги поддържа, и се свърза с господин Фаулдинг, който предложи услугите си гратис. се предава на медиите - неефикасно за следствието, фамилията и по-широката общественост ".

Полицията на Ланкашър наподобява му показа съглашение за неразкриване на информация (NDA), с цел да не разисква издирването с никого отвън следствието, се прибавя в отчета.

Но SGI сподели, че не е обсъждано или подписвано „ публично “ NDA и господин Faulding и неговият екип се усещат „ засадени “ от пресата и не са имали поддръжка от полицията.

< p> Разногласия по отношение на медийни изказвания

Г-н Фолдинг сподели на създателите на отчета, че не е бил съветван или подкрепян с каквито и да било медийни насоки от страна на силите - и че не е получил никакви указания да не се свързва с пресата.

В отчета се споделя, че господин Фолдинг също е споделил на фамилията на госпожа Були, че счита, че е разпознал мястото на намиране на тялото.

Изображение: Питър Фолдинг

Като част от прегледа полицията на Ланкашир допусна, че това е причина злополучие и подправена паника и принуди полицията да пренасочи запаси към фамилията.

Главният изпълнителен шеф на Полицейския лицей, шеф служител на реда Анди Марш, сподели, че отчетът „ в действителност излага въздействието “ на присъединяване на господин Фолдинг.

„ Взаимодействието му с медиите не беше координирано с известията на полицията и сигурно докара до затруднения и провокации за силите “, сподели той на брифинг след публикуването на отчета.

Прочетете повече от Sky News:
Четирима млади мъже, изчезнали в Северен Уелс

Той добави, че схваща, че господин Фолдинг е бил отстранен от лист с специалисти, формиран от Националната организация по битка с престъпността, с която полицията се съветва.

Говорейки с Мартин Брънт от Sky News, откакто констатациите в отчета бяха оповестени обществено, господин Фолдинг сподели, че е бил изваден от листата „ без причина “ и настоя, че тялото е можело да бъде намерено по-рано.

>

„ Е, моята известност беше накърнена в този момент “, сподели той.

„ Бях обществено дискредитиран и желая обществото да знае това – без да натискам полицията тук и други сили, работя с - само че тук нещо не е наред. "

Той добави: „ И това без подозрение е Никола. Ако бяхме свършили работата както би трябвало в първия ден, в случай че беше свършена както би трябвало с верния опит, Никола щеше да бъде открита. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР