Проучването сред 1890 учители през септември и октомври показа, че

...
Проучването сред 1890 учители през септември и октомври показа, че
Коментари Харесай

Ofsted: Мнозинството от директорите смятат, че училищната система за оценяване е „ненадеждна“

Проучването измежду 1890 учители през септември и октомври сподели, че единствено една пета споделят, че считат, че отчетите от инспекциите на Ofsted дават потребна информация за родителите.

Почти две трети (64%) споделиха, че оценката от една дума, дадена от Ofsted за успеваемостта на учебното заведение – варираща от „ извънредно “ до „ незадоволително “, не е надеждна.

На въпроса по какъв начин се усещат за идната ревизия на учебното заведение им, първите пет думи, употребявани от водачите, включват „ обезпокоителен “, „ болен “, „ уплашен “, „ ужасяващ “ и „ ужасяващ “.

Резултатите от изследването бяха оповестени в четвъртък, единствено дни след изобличително следствие откри, че Ofsted „ не е подобаващ за задачата “.

Разследването Beyond Ofsted откри, че Ofsted има „ нездравословно влияние “, възприемано от някои като „ токсично “ – и приканва за „ трансформационна смяна “.

Разследването беше стартирано след гибелта на, чието семейство споделя, че тя е протегнала ръка на живота си, откакто се е сблъскала с „ надълбоко нездравословния “ напън на ревизия от Ofsted в нейното учебно заведение, Caversham Primary в Рединг.

Тя умря през януари, до момента в който чакаше резултата от оценката, която сподели, че учебното заведение е намалено до неуместно.

Двама учени приканиха Изпълнителната работа по здраве и сигурност (HSE) да проверява всяка работа- обвързвано самоубийство след нещастието - което е предмет на следствие, което би трябвало да стартира идната седмица.

Ofsted разгласи промени за възстановяване на ограниченията за ревизия и облекчение на натиска върху учителите и учебните ръководители през юни, в отговор на гибелта на госпожа Пери.

Изображение: Семейството на Рут Пери сподели, че тя е протегнала ръка на живота си след отчет на Ofsted

Ofsted е „ строшен “

Резултатите от изследването на NAHT би трябвало да бъдат „ звън за пробуждане за министрите “, сподели генералният секретар Пол Уайтман.

„ Далеч от подобряването на автошколите, инспекциите се възприемат като неточни, ненадеждни и малко потребни за родителите или учебните заведения.

„ Ofsted явно не е към този момент не е подобаващ за задачата, даже след лимитираните промени, които беше заставен да направи след нещастието с Рут Пери. “, сподели господин Уайтман.

Запитвания марки Ofsted „ токсични “

Прочетете повече:
Най-добрият университет в Обединеното кралство към този момент не е Кеймбридж или Оксфорд
Момичетата, които са най-засегнати от рекордните прекъсвания от учебно заведение, нарастват

Много учебни ръководители с позитивни резултати от инспекцията са съобщили за негативното влияние на процеса върху тяхното здраве, откри изследването.

Г-н Уайтман сподели, че констатациите би трябвало да бъдат „ приоритет номер едно “ за новия Ofsted основен контрольор, водач на тръста на академията сър Мартин Оливър, който стартира през януари.

Той поема поста от Аманда Спилман, която би трябвало да разгласява окончателния си годишен отчет за положението на образованието и обществените грижи в Англия по време на 2022/23 образователна година в четвъртък.

Това ще подскаже, че общественият контракт сред учебните заведения и родителите е „ строшен “ след пандемията на Covid – с повече от една пета от учениците в Англия, които „ непрекъснато отсъстват “, изключително на Понеделник и петък.

Друг отчет от Института за проучване на публичната политика заключава, че „ прекомерно опростените “ преценки на учебните инспекции могат да провокират неочаквани промени в ръководството, подхранвайки „ културата на футболния управител “.

Но представител на Ofsted сподели, че девет от 10 учебни заведения са споделили, че имат вяра, че инспекцията ще им помогне да се подобрят.

„ Децата получават единствено един късмет за обучение, а инспекцията подсигурява, че стандартите са високи за всички деца “, прибавиха те.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР