Когато са влюбени, повечето жени не разсъждават трезво, но в

...
Когато са влюбени, повечето жени не разсъждават трезво, но в
Коментари Харесай

5 мъжки капана, в които жените често попадат

Когато са влюбени, множеството дами не разсъждават трезво, само че в по-късен стадий осъзнават, че сами са основали илюзии, в които имат вяра сляпо. Ето кои са най-честите клопки, в които дамите попадат.

Илюзия №1 - Той ще ви предложи брак

Всъщност желанието за основаване на семейство няма нищо общо с влюбването. В последна сметка мъжете постоянно се влюбват в една жена, само че по-късно подписват брак с друга.
Образът на бъдещата брачна половинка от време на време въобще не съответствува с качествата на тази, в която мъжът ще се влюби.

Илюзия № 2 - Той ще сбъдне всичките ви фантазии

Повечето дами постоянно не помнят, че би трябвало да имат вяра не на думи, а на каузи. Често това, което ги задържа в една връзка, са огромните обещания на колегата им.

Илюзия №3 - Той ще оцени това, което вършиме за него

Повечето дами неправилно имат вяра, че жертвайки своята сила и време, ще получат благодарност от обичания си.

Факт е, че мъжете ценят повече връзките, в които те самите са вложили доста старания. Жените, които се грижат за тях като майки, бързо им омръзват. 

Илюзия № 4 - Той ще се промени

Много дами са уверени, че обичаният им ще се промени. Поради тази причина те толерират връзки, които ги нараняват по всевъзможен вероятен метод.

Илюзия № 5 - По-добре тази връзка, в сравнение с самотата

Това е най-страшният капан, който е в положение да съсипе живота на една жена. Наивността е качество, което може доста да навреди.

Само непрекъснатото развиване, огромната обич към себе си и общуването с положителни хора ще оказват помощ на дамата да не изпада в сходна обстановка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР