Когато преминаваме през дълъг период на голям физически и емоционален

...
Когато преминаваме през дълъг период на голям физически и емоционален
Коментари Харесай

10 признака, че не тялото, а душата ти е много изтощена

Когато прекосяваме през дълъг интервал на огромен физически и прочувствен стрес, душите ни стартират да се усещат статични, натежали, съвсем депресирани... или най-малко признаците наподобяват първите признаци на депресията.

И колкото и да ни се желае да се стегнем и да продължим да бъдем положително и енергични, постоянно се усещаме чисто и просто изтощени и безсилни. Тогава започваме да считаме, че има нещо притеснително във физическото ни положение и може би имаме здравословен проблем, само че истината се оказва друга...

Причината за тези признаци не е депресията или някакво заболяване. Причината е, че душата ни, също като счупените кости, има потребност от време, с цел да заздравее след нанесените удари на ориста и всекидневието върху нея. Душата не може да се види или да се допре, само че е също толкоз значима конструкция от нашата същина, колкото са сърцето и мозъка.

 жена горест Thinkstock

Ето за какво би трябвало да й обръщаме повече внимание, да ѝ даваме заслужена отмора и да одобряваме съществено знаците, които ни подава.

Ако пренебрегнем тези знаци и не обръщаме внимание на тази липсва на сила и ентусиазъм, то това може да докара до съществени последици за душeвността ни като паник офанзиви и разнообразни депресивни положения.

Днес ви демонстрираме по какъв начин да разпознаете признаците, че сте претрупали себе си и душeвността си и какво да сторите, с цел да си помогнете.

Към признаците >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР