Когато преди четири години красивата Алтен Алиева обяви, че се

...
Когато преди четири години красивата Алтен Алиева обяви, че се
Коментари Харесай

Бившата на Доган ваканцува на яхта с приятелки! Красивата Алтен и дружките й заложиха на хляб, месо и бира

Когато преди четири години красивата Алтен Алиева разгласи, че се е разделила с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, мнозина допуснаха, че това е краят на първокласният й живот, разбра HotArena.

Оказва се обаче, че изисканата и дискретна във връзка с персоналния си живот Алтен съумя да продължи сама живота си сполучливо.

Неотдавна Алиева, която е брокер в една от най-престижните компании за първокласни парцели, сама се похвали със фотоси от бохемската си почивка, която е прекарала с близки другари. Женската компания се отправила към морския бряг, само че не с цел да се препича на плажа, а на наета яхта, писа „ Галерия “.

Компанията обаче не е претенциозна откъм кетъринга. Вместо да похапват калмари и ягоди и да пият скъпо френско шампанско, Алтен и аверките й се задоволяват с много по-обикновено меню. Масата на лодката им е отрупана с самун, месо, бира и кола. Посудата пък наподобява като че ли взета от остарелия долап на някоя баба.

Очевидно приятелките на хубавицата, пък и самата тя, не държат на лукса. Макар да не разполагала с опциите от времето, когато живееше с Доган, Алтен била извънредно удовлетворена от житието-битието си сега. Изкарвала положителни пари и сполучливо намирала купувачи за скъпи къщи, жилища и офис здания на стойност стотици хиляди евро.

Работното й време било плаващо, тъй че намирала задоволително време за прелестно превозване в разнообразни другарски компании.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР