Когато правите добър секс, се чувствате сякаш се транспортирате. Вашето тяло

...
Когато правите добър секс, се чувствате сякаш се транспортирате.
Вашето тяло
Коментари Харесай

Има 7 начина, по които сексът може да спаси живота ни

Когато вършиме добър секс, се чувствате като че ли се транспортирате.
Вашето тяло и това на колегата се сливат и свързват, разменяте тайни, мачкате чаршафа... И не, това не е холивудска секссцена.
Добрият секс може да бъде напряко трансформиращ. Освен това се оказва, че може и безусловно да ви избави живота.

1. Може да понижи равнищата на стрес
Проучванията демонстрират, че мъжете, които са правили секс вечерта преди под напрежение ден, оповестяват за по-малко стрес. Това се дължи на контакта кожа върху кожа, който се случва по време на по-голямата част от акта. Така че идващия път, когато той не желае да вършиме обич в поза лъжица, му напомнете, че триенето във вашия епител му избавя живота.

2. Намалява риска от рак
Мъжете, които еякулират седем пъти седмично, са с над една трета по-малко застрашени от рак на простатата. Правилното „ промиване ” на главните жлези поддържа клетките здрави за по-дълго време.

3. Облекчава болката
Сексът освобождава ендорфини - бонбоните на природата, които работят и болкоуспокояващо. Ако желаете да прогоните главоболие или да видите сметката на мигрената, отидете в спалнята. Естественото обособяване на физиологични химикали е съвсем по-добро от смесването на аналгин с на ниска цена шампанско.

4. Помага за по-младия външен тип
Проучване от Единбург демонстрира, че двойките, които вършат секс четири пъти седмично, наподобяват с 10 години по-млади. Причината за това е, че сексът освобождава човешки растежни хормони, които се борят със свободните радикали, причиняващи стареене.

5. Предпазва от елементарна простуда
Проучване от университета Уилкс откри, че правенето на секс два пъти седмично покачва равнищата на имуноглобулин А, предпазвайки ви от елементарна простуда и безчет други инфекции.

6. Намалява риска от сърдечни болести
Американският вестник за сърдечносъдово здраве разгласява изследване, съгласно което мъжете, които вършат секс най-малко два пъти седмично, са по-малко склонни да страдат от сърдечни болести.

7. Облекчава депресията
Обратно към положителните остарели ендорфини. Какво вършат ендорфините с изключение на да ни карат да не усещаме болежка? Карат ни да се усещаме добре! Шоколадовият сладолед също прави това, само че не оказва помощ доста при сърдечни болести, тъй че в случай че ще избирате „ недостатък ”, придържайте се към секса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР