Когато повтаряме грешките си се учим от тях. Някои хора

...
Когато повтаряме грешките си се учим от тях. Някои хора
Коментари Харесай

Зодиите, които допускат едни и същи грешки

Когато повтаряме грешките си се учим от тях. Някои хора учат тези сложни уроци бързо, само че на други им е належащо повече време. А някои по този начин и не си взимат поука. Повтарят все едни и същи неточности, които пречат на щастието им.

Животът е низ от непрестанни опити за реализиране на нещо по-добро, без значение дали става дума за обич, работа, другарства или фамилни връзки. Когато вършим нещо по неверен за нас метод се стремим да не позволяваме същите неточности още веднъж и още веднъж.

Някои зодии обаче по този начин и не съумяват да се оправят с научаването на тези уроци. Те повтарят грешките си под друга форма, което им пречи в прочувственото рационализиране.

Водолей

В природата на Водолея е да се опасява от приключенията и от опитването на нови неща. До огромна степен това въздейства върху взимането на поука от случки и обстановки. Водолеите са склонни да са малко по-вятърничави и повърхностни от другите зодии. Те не се задълбават в проблемите, с цел да ги проучват радикално, по тази причина и мъчно схващат къде и по какъв начин са сбъркали, с цел да не повтарят грешката си идващия път.

В множеството случаи казусът на Водолеите е, че те въобще не осъзнават, че вършат неточности, с цел да се поучат от тях. Дори някой да им го каже, те го одобряват като неоправдана рецензия и не имат вяра на забележката.

Телец

Телците в действителност желаят да се учат от грешките си. Дори са склонни да признаят, че са ги позволили. Онова, което им пречи обаче е, че когато настъпи моментът да го създадат, те трансформират посоката на мисълта и дейностите си и вършат същото като предния път.

Сякаш щом пристигна времето за смяната те се стряскат от новите стъпки, които би трябвало да подхващат и дават заден ход.

Овен

Можете да разчитате на Овена да свърши работата, само че не и да я свърши вярно, в случай че не сте го инструктирали авансово какво тъкмо би трябвало да направи. Овните са упорити и инатливи. Те обичат да бъдат сполучливи във всичко, само че рядко се учат от грешките си. Обикновено зад упоритостта им се крие нежна душа, която колкото и да се е заричала да не подценява себе си, като предния път, въпреки всичко го прави в идната сходна обстановка.

Ако се опитате да поучавате Овен, той няма да желае да чуе мнението ви. Не обичат да бъдат ръководени и съветвани. Те считат, че са прави. Затова и постоянно повтарят грешките си.

Риби

Рибите са толкоз чувствителни и движени от страстите, че рядко може да се приказва за прагматизъм и разсъдък при тях. Те осъзнават грешките си в множеството случаи, само че болката от допускането им минава със зарастването на раните. След това, когато горчивината отшуми, те простят (ако става дума за човек) или не помнят (ако става дума за ситуация), поставят розовите очила и не престават напред.

Везни

Двойственият метод на живот, който Везните са склонни да водят, ги кара да са по едно и също време положителни и благи с всички, до момента в който ги съдят за грешките им. Това е една от неприятните им черти, която им пречи да виждат личните си неточности и да се учат от тях.

Везните са известни с любезността и приятелското си отношение, само че надълбоко в себе си тази зодия счита останалите за простаци, постоянно заблуждавайки се, че на нея няма да ѝ се случат нещата, които се случват на другите. Интересното е, че даже да претърпят провал, Везните не престават да гледат по този метод на живота.

Стрелец

Стрелецът ще отхвърля до последно, в случай че е направил неточност и още повече в случай че някой му я навира в лицето. Ще отхвърля да признае истината по всевъзможен начин. Стрелецът прекарва доста време, пробвайки се да изкриви истината, вместо да се поучи от нея.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР