Когато почине някой близък, ако се случи нещо наистина неочаквано,

...
Когато почине някой близък, ако се случи нещо наистина неочаквано,
Коментари Харесай

Съсипана от мъка майка отишла на гроба на сина си. Тогава получила знак свише…

Когато почине някой непосредствен, в случай че се случи нещо в действителност ненадейно, сме склонни да виждаме на всички места знаци, които да ни демонстрират, че околните ни към момента са до нас. Това ни оказва помощ да се оправим със скръбта.

Понякога тези знаци надали могат да се нарекат просто съвпадане, по тази причина хората се замислят да не би умрелият им родственик да желае да им заяви нещо.

На 1 април Мери Робинсън от Уотъруовил, Англия, отишла на гроба на сина си и се случило нещо изумително.

Синът на Мери Джак починал преди 3 години от израстък на мозъка. Той бил единствено на четири години. За фамилията, и изключително за брата-близнак Лиъм, това трагично събитие станало същинско тестване.

В годишнината от гибелта на сина си Мери решила да навести гробищата. Преди да излезе от колата дамата на глас се обърнала към момчето: „ Моля те, Джак, дай знак на мама “.

Сядайки на земята до гроба, Мери била превзета от страсти – тя не можела да повярва, че дребното й момченце не е с нея от три години. Но след това се случило нещо изумително: дребна червеношийка дохвърчала до дамата и кацнала върху нея.

„ Малката червеношийка продължи да кръжи в близост, пробвайки се да кацне върху мен и най-после седна на крайници ми. Птичката не изглеждаше уплашена. След това полетя и се приземи на ръката ми – спомня си Мери. – През цялото време тя ме гледаше, а след това седна на рамото ми и няколко пъти леко ме клъвна “.

Освен че Робинсън и птичката имат сходни имена (на британски името на птицата звучи като „ robin “), фамилията постоянно е имало особено отношение към червеношийките, и в частност близнаците.

„ Всеки път, когато отивахме да се разхождаме, Джек и Лиъм гледаха към червеношийките, по тази причина постоянно съм асоциирала тези птички с Джек “ – споделя Мери.

Жената също по този начин разказала, че след гибелта на Джей тези птички попадали все пред очите й. Няколко месеца след погребението тя написала във фейсбук: „ Намирайки се в градината, където по този начин обичаше да прекарва времето си Джек, обърнах глава, а на оградата седеше очарователна дребна червеношийка, която ме наблюдаваше “.

Случилото се с нея на гробището предиздвикало Мери да снима видео, което тя споделила. „ Не мога да допускам. Дойдох да посетя моето скъпоценно момче, седнах до гроба му и внезапно се случи това. Просто не можах да сдържа сълзите си. Възприех това като знак от Джек “.

Без значение по какъв начин се отнасяте към сходно събитие, съгласете се, че е в действителност любопитно. Такива незначителни на пръв взор събития ни карат да се замислим над неща, които се намират отвън границите на нашето схващане.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР