Когато не сме успели да си измием косата, най-често я

...
Когато не сме успели да си измием косата, най-често я
Коментари Харесай

Когато мръсната коса е на мода

Когато не сме съумели да си измием косата, най-често я връзваме на опашка или слагаме шапка, с която да прикрием прегрешението. Сега обаче се оказва, че този вид " прическа " се трансформира в наклонност, която очевидно все по-често ще виждаме не само на стилния подиум.
 Топли цветове и дръзки прически - какви са трендовете за есен 2023
Най-актуалните прически и цветове за есен 2023

Време е за смяна

По време на представянето на сбирките за пролет-лято 2024 година не един и два модела демонстрираха визия като че ли не са си благи косата от много дълго време.

Омазнената в корените и разрошена по дължините коса придава на цялостната визия бунтарско звучене и явно е правоприемник на деликатно пригладената обратно прическа със незабравим влажен резултат, която до неотдавна виждахме на всички места.

Косата наподобява много по-небрежно и даже Prada харесва това.Но в случай че считаме, че през пролетта няма да си мием косата по цяла седмица, то би трябвало да внимаваме за уловката - този резултат е реализиран не с ниска персонална хигиена, а с правилните стилизиращи продукти.

Тази още веднъж удостоверява максимата, че всяко ново е добре забравено остаряло. С препратки към гръндж епохата и 90-те години, моделите на подиума се разхождат като че ли преди малко са станали от леглото и живеят някъде, където нямат баня. Но в действителност стилистите са се постарали за постигането на този резултат, използвайки най-често пяна със мощна фиксация или гел на водна основа, предава Vogue.
 Добре ли е да използваме сода за самун в грижата за косата
Добре ли е да използваме сода за самун в грижата за косата

Какви са плюсовете и минусите

Нарочното омазняване на косата стои по-добре върху по-тъмни тонове, тъй като се основава огледален резултат и една дълбочина на цвета. А в случай че се чудим какъв тъкмо резултат търсим, може да пропуснем едно миене на косата и да забележим какво ще реализираме - и по-късно да го пресъздадем с верните артикули.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР