„Когато народът ни подреди, тогава да преминем към конкретни решения

...
„Когато народът ни подреди, тогава да преминем към конкретни решения
Коментари Харесай

Деница Сачева: Не сме искали да правим протест срещу протест, за да не продължаваме разделението

„ Когато народът ни подреди, тогава да преминем към съответни решения и обединения, които би трябвало да бъдат на ясна, кардинална и ценностна основа. Омразата не е положително гориво за правене на политика и това се видя доста ясно”, безапелационна е Сачева.

Сачева направи коментар за митингите в поддръжка на държавното управление. „ Ние можем да създадем доста повече хора да дойдат на площада, само че не го направихме. Хората, които могат да дойдат на площада в поддръжка на ГЕРБ, са доста повече от тези, които видяхме в поддръжка на държавното управление. Не сме желали да вършим митинг против митинг, с цел да не продължаваме разделението”, сподели депутатът.

Тя засегна и думи на премиера Кирил Петков, че в случай че Бойко Борисов отиде на някой топъл остров, е податлив да договаря с депутати от партията. „ Оставям настрани тези незрели политически изявления. Това не е единственото незряло политическо изявление от страна на Петков. Говорим, обаче, за ръководство на страната. Нека народът да ни подреди, да има избори”, съобщи Сачева и прикани от Политическа партия да почитат гласоподавателите на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР