Когато наближат избори букмейкърите също се активизират и пускат опции

...
Когато наближат избори букмейкърите също се активизират и пускат опции
Коментари Харесай

Треска за залози: Васил Терзиев - фаворит на букмейкърите

Когато наближат избори букмейкърите също се засилват и пускат варианти за феновете на залози. В множеството пъти коефициентите са много показателни и излизат и на процедура. Виждали сме всевъзможни налудничави тематики и ставки - от раждане на принцеси, наследници, коронясване на разнообразни особи, президентски избори... Е, у нас наближават кметските избори и е обикновено да бъдат препоръчани такива разновидности.

Наблюдението демонстрира, че заложните къщи са пуснали своите предвиждания и коефициенти, които разпалено се разясняват в разнообразни чатове и групи - от политически до спортни.

Любителите на
залози, които се впускат в най-екстравагантни завършения, разнообразни от футболни мачове, надбягвания с коне и хрътки, в този момент ще могат да опитат шанса си и с имената, забъркани в кандидатурите.

В София ще е една от най-интересните борби на 29 ноември, а изявен любимец се обрисува Васил Терзиев, чийто късмет да стане градоначалник на столицата е оценен с 1.40. След него, и то с много закъснение, е издигнатият от ГЕРБ Антон Хекимян, по-късно Ваня Григорова. Със 126.00 е оценен шансът на Радостин Василев, Мадж Алгафари и Емил Атанасов, само че ще забележим...



Явен любимец за Пловдив е Костадин Димитров, а конкуренция ще му бъде Ивайло Старибратов.

От огромните на градове и най-сигурен, в случай че въобще има нещо несъмнено на този свят (освен гибелта и данъците), се обрисува Димитър Николов. Ставката от 1.05 приказва задоволително красноречиво и в действителност там ще е супер изненада, в случай че някой успее да смени сегашния кмет на Бургас. Далеч зад него са Димитър Найденов и Тодор Ангелов.

Във Варна борбата се обрисува най-балансирана - актуалният градоначалник Иван Портних е със ставка 1.66, а разликата сред него и Благомир Коцев е много дребна. Във врата им дишат Коста Стоянов и Христо Димитров, като упованията са те да се намесят съществено в изборите.

Е, както се споделя - не остана. След малко повече от две седмици ще забележим дали в действителност цифрите значат нещо и дали 2 + 2 = 4.
ТЕМА преди 2 часа 1320 преди 6 дни 5040 преди 8 дни 1849

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР