Когато липсва актуализация на бюджета, 430 млн. лв. няма да

...
Когато липсва актуализация на бюджета, 430 млн. лв. няма да
Коментари Харесай

Вместо да приеме актуализация, НС се занимава с интриги, възмутен Кирил Петков

" Когато липсва актуализация на бюджета, 430 млн. лева няма да има за бизнеса, няма да има пари за хората на първа линия, за пенсии, ние сме на прага да не можем да плащаме и да поемем коронавирус вълна. От всички вероятни цели какво взема решение да се занимава това Народно заседание - взема решение да се занимава с интриги ".

Това съобщи служебният стопански министър Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.

Той се обърна и с апел към жителите през медиите: " Ако имате народен представител в това Народно заседание, в случай че управлявате бизнес, който се опасява от идната коронавирус вълна, в случай че сте в пенсионерски съюз или клуб и се притеснявате дали ще си получите 50-те лв., в този момент е моментът да се свържете с вашите народни представители ". Според Петков не може единствено от заран до вечер да се приказва по медиите, а народните представители би трябвало да си свършат работата - да одобряват обновения бюджет. Има пари в страната, само че единствено на база решението на депутатите можем да ги използваме, сподели Петков.

" Моля ви, и вие помогнете като медии, с цел да обърнем светлината към депутатите да си свършат работата, вместо да се занимават с това по кое време аз съм се отказал от канадското си поданство ", акцентира Петков. Той се е отказал от канадското си поданство преди встъпване в длъжността си на длъжностен министър стана ясно от думите му по отношение на въпрос в границите на парламентарния надзор.

От заран до вечер идвали обезпокоени бизнеси при Кирил Петков за това какво ще се случва с новите ограничения при новата коронавирус вълна. Ако бюджетът не бъде признат, нищо няма да се случва. Ако е признат ще имаме 430 млн. лева подготвени за помощ, безапелационен бе служебният министър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР