Когато живеехме в Милано с приятелят ми решихме, че е

...
Когато живеехме в Милано с приятелят ми решихме, че е
Коментари Харесай

Двойка опита да си вземе къща в Милано, сблъска се с кошмари, които няма и в стара панелка

Когато живеехме в Милано с приятелят ми взехме решение, че е време да сменим жилището и да си купим нещо наше си. Идеята беше да не е доста надалеч от центъра на града.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че същинското избавление от комарите се крие единствено в едно растение.

Не бе от дълго време времето, в което от jenata.blitz.bg ви издадохме по какъв начин да се справите с колорадския бръмбар от раз .

Все отново е добре да ви напомним, че преди да излезете от вкъщи си наложително би трябвало да оставите лъжица със захар и вода в двора или на терасата , а от jenata.blitz.bg ви разкрихме каква е смайващата причина .

Естествено, не можехме да си позволим скъпарски апартамент в центъра на града и то в нова постройка, също така постоянно сме считали, че историята на една постройка способства за чара й.

Наехме сътрудник, който беше доста прецизен и почтен. Той постоянно изтъкваше плюсовете, само че не ни спестяваше и какви са минусите в една постройка. Не чаках обаче да бъда толкоз шокирана от това, което видях в доста от жилищата.

Истинско избавление: Направете тези трикччета, от които комарите и мухите бягат (СНИМКИ)

Някои от нещата, на които се натъкнахме, са по-лоши в сравнение с в някоя порутена и остаряла панелка. Сега ще ви опиша защо тъкмо става въпрос.

Вижте какви шокиращи неща има в къщите в Милано, които плашат повече в сравнение с минусите на остаряла панелка, на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР