Когато има такъв тип изказване от страна на външен министър

...
Когато има такъв тип изказване от страна на външен министър
Коментари Харесай

Йончева: Борисов и правителството му превръщат България в турска провинция

Когато има подобен вид изявление от страна на външен министър на Турция, от Българска социалистическа партия пожелаваме следствие от страна на Цацаров. Имаме едно вмешателство в законодателството ни. Борисов и държавното управление му трансформират България в турска провинция. Това съобщи представителят на ПГ на "БСП за България " Елена Йончева в предаването "Лице в лице " по БТВ във връзка изявлението на Мевлют Чавушоглу.

"Дианетът (службата, която дава отговор за вероизповеданията в Турция) има извънредно огромно въздействие в района. Дианетът даже се назовава армията на Ердоган. Бюджетът им е по-голям от този на министерството на външните работи на Турция ", сподели още тя.

„ На едно от последните съвещания на Консултативния съвет по национална сигурност се реализира консенсус да не се позволява външно финансиране на вероизповеданията. Не става дума за дарения, а за държавно финансиране ", разяснява Йончева.

"Екатерина Захариева по-рано през днешния ден е разговаряла с Чавушоглу. След като е имало диалог и напън, за какво не е привикан турския ни дипломат ", попита представителят на ПГ на "БСП за България "

"Борисов да каже и по какви канали са въздействали на българските управляващи. Призоваваме и президентът да наложи несъгласие върху този законопроект ", добави тя.

"Депутатският имунитет ми не ми е нужен ", разкри Йончева.

"Апартаментите, за които Цветанов и Борисов загатват не са закупувани, те са обезщетение за земя на моя дядо. Земята е закупена преди 1940 година. Това обезщетение не е единствено за мен, а за цялото ми семейство. Единственият парцел, който съм си закупувала е къща, на ипотека и с заем ", приключи Елена Йончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР