Когато говорим за принцеси, най-често се сещаме за тези от

...
Когато говорим за принцеси, най-често се сещаме за тези от
Коментари Харесай

Принцесата, която избра да бъде модел

Когато приказваме за принцеси, най-често се сещаме за тези от английския кралски двор. Но в Европа има още доста други дами, които носят тази купа, даже да не са част от царуващи сега кралски фамилии. И принцеса Мария-Олимпия на Гърция и Дания е един подобен образец.
 Принцеса Виктория на 46 - по какъв начин означи рождения си ден престолонаследничката на Швеция
Специалнен ден и за принцеса Виктория

Престолонаследничката е обградена от околните си

Красивата дама, която неотдавна навърши 27 години, може да не е същинска кралска персона, която живее в замък и под непоколебим протокол, само че пък си има купа, за която доста други могат да й завиждат. Тя е щерка на Павлос, престолонаследника на Гърция, и брачната половинка му Мари-Шантал Милър.

Крал Чарлз е втори братовчед на нейния дядо по бащина линия и неин кръстник. А по бащина линия е внучка на милиардера Робърт Милър, който построява империя с магазини за безмитно извършване на покупки.
 Снимка 628004

Олимпия, както сама обича да се показва, е родена в Ню Йорк. Когато е дребна, фамилията й с общо пет деца се мести да живее в Лондон. Учи история на изкуствата, спектакъл, снимка и графичен дизайн и постоянно е знаела, че желае да се занимава с мода. 11-годишна присъства с родителите си на първото си фешън ревю в Рим и остава очарована от видяното.

От 17-година стартира работа в котюр отдела на Dior като стажант. Междувременно започва и кариерата си като модел и през годините взе участие в десетки фешън ревюта на едни от най-големите марки като Dolce&Gabbana и Michael Kors. Снима фотосесии за Vogue, Harper`s Bazaar и други.

Принцеса Олимпия се подвизава и като инфлуенсър и може да се похвали с огромен брой почитатели в обществените мрежи. Само в Instagram те са над 294 хиляди. С тях тя постоянно споделя моменти както от всекидневието си, по този начин и от моделските си задължения.

В момента хубавицата живее в Нотинг Хил дружно със своето куче, което осиновява по време на пандемията. От две години тя има връзка с милионерския наследник Перегрин Пиърсън и постоянно споделя техни общи фрагменти в профилите си. 
 Принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци - по какъв начин отпразнуваха третата годишнина от брака си
Непубликуваните фотоси на принцеса Беатрис

Които показа брачният партньор й

Освен към своя обичан, принцеса Олимпия не крие пристрастеността си и към марковите облекла и аксесоари. Тя има голям дрешник за милиони, който непрестанно добавя с попадения от новите сбирки. А фантазията й е един ден да има личен бранд и да развива бизнес. Все още обаче не е сигурна кое тъкмо е това нейно нещо, което да сътвори и да предлага и на останалите, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР