Когато говорим за Кейт Мидълтън, обикновено мислим за нея като

...
Когато говорим за Кейт Мидълтън, обикновено мислим за нея като
Коментари Харесай

Какви са отношенията на Кейт Мидълтън и принц Уилям с нейния баща Майкъл

Когато приказваме за Кейт Мидълтън, нормално мислим за нея като за кралска персона, бъдеща кралица, отдадена майка и брачна половинка . Има обаче една роля, от която Кейт не се е отказала с годините и това е да бъде щерка, която поддържа близка връзка с родителите си.

Присъствайки на събитие на главното учебно заведение Mitchell Brook в Брент преди няколко години, Катрин твърди, че татко ѝ Майкъл и майка ѝ Карол, са я научили на цената на „ добротата, уважението и честността “.

Тя прибавя: „ Ето за какво Уилям и аз желаеме да научим нашите дребни деца Джордж и Шарлот какъв брой значими са тези неща, до момента в който порастват. “

Бащата на Катрин може и да не е кралска персона, само че играе значима роля в нейния живот. Оказва се, че тя има неповторима връзка с татко си, която стои в основата на нейното пътешестване от елементарен човек до един от най-обичаните членове на английската монархия.
                             

А дали Уилям е непосредствен със своя тъст, в кой миг е бил изплашен от него и до каква степен семейство Мидълтън е повлияло на родителския им метод с Кейт , описваме в галерията:
 Какви са връзките на Кейт и Уилям с нейния татко  Какви са връзките на Кейт и Уилям с нейния татко  Какви са връзките на Кейт и Уилям с нейния татко  Какви са връзките на Кейт и Уилям с нейния татко
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР