Когато Европа е смела и обединена, нещата се получават –

...
Когато Европа е смела и обединена, нещата се получават –
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Когато Европа е смела и обединена, нещата се получават – но работата не е свършила

„ Когато Европа е смела и обединена, нещата се получават – само че работата ни не е свършила “, заключи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в годишната си тирада пред Европейския парламент.

„ Благодарение на този парламент, успяхме да осъществим над 90% от политическите насоки, които показах през 2019 година Работата не е свършила, дано се надигнем още веднъж и да продължим да изпълняваме уговорките си “, сподели още тя.

Проследете с нас събитието онлайн

Европейският зелен пакт

„ Тази година лятото е най-горещото в историята. Гърция и Испания бяха наранени от ужасни пожари, а няколко седмици по-късно бяла залети от наводнения. Видяхме хаоса, който може да провокира рисковото време от Словения до България, както и в целия съюз “, сподели Фон дер Лайен.

Тя добави, че Европейският зелен пакт се е появил точно поради потребността да защитим планетата си. „ Започнахме мандата с дълготрайна вероятност “, сподели още тя.

Фон дер Лайен разгласи, че от този месец Европейски Съюз ще организира серия от разговори за чист преход с другите индустрии. „ Ние имаме вяра, че прехода към декарбонизация е от значително значение за конкурентоспособността ни в Европа “, сподели още тя.

Човешки права и тъждество

„ Бих желала да ви благодаря за пионерството, което имаме в тенденция тъждество сред половете “, сподели Фон дер Лайен.

„ Знам, че сътрудниците тук поддържат нашите оферти за битка с насилието против дами и тук още веднъж желая в закон да бъде написано, че НЕ значи НЕ. Няма същинско тъждество без независимост от принуждение “, сподели още ръководителят на Европейската комисия.

Очаквайте детайлности!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР