Когато един турист в тибетски хотел усеща неприятна миризма в

...
Когато един турист в тибетски хотел усеща неприятна миризма в
Коментари Харесай

„Помислих, че ми миришат краката“: Турист откри труп под легло в хотелска стая

Когато един екскурзиант в тибетски хотел усеща неприятна миризма в стаята си и желае да се реалокира, той не допуска, че ще попадне в следствие на ликвидиране, оповестяват от Си Ен Ен.

Туристът прекарал половин ден в стаята, чудейки се от кое място идва миризмата, и в началото заподозрял или пекарната долу, или може би личните си крайници.

По-късно обаче му съобщили, че миризмата идвала от натрупа под леглото му.

Туристът - разпознат единствено като Джан - се е настанил в хотела, за който се твърди, че е известен измежду интернет авторитетните персони, в Лхаса на 20 април, съгласно известия в китайските държавни медии.

Но едвам два дни по-късно - откакто е сменил стаята - той е схванал за източника на миризмата, когато е бил извикан назад в първичната стая от група полицейски чиновници.

" Попитах ги какво се е случило и те ми споделиха, че някой е починал. Затова ги попитах къде ", споделя той пред Shangyou News.

" Те споделиха, че е под леглото ми. "

Полицаите му споделили, че са почнали следствие за ликвидиране, само че той не е обвинен, тъй като тялото е лежало там в продължение на дни преди идването му.

Случаят е необятно отразен в цялостен Китай, като доста от обвързваните с страната новинарски организации разгласяват видеоматериали от последвалия арест на обвинения във влака, пътуващ за Ланджоу, град на към 2000 км от Тибет.

Разказвайки за прекарването си пред Shangyou News, Джан споделя, че е напуснал Тибет незабавно откакто е оказал помощ на полицията в следствието.

Но сподели, че към момента не е съумял да се съвземе от шока и от този момент мъчно заспива.

" Всяка заран не дремя до 2-3 часа и най-малкото придвижване ме разсънва ", сподели той. " Това ме остави в неприятно психическо положение. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР