Когато чуем думата здравословно“, вече в главата ни изникват асоциации

...
Когато чуем думата здравословно“, вече в главата ни изникват асоциации
Коментари Харесай

Здравословното може да е приятно и забавно

Когато чуем думата „ здравословно “, към този момент в главата ни изникват асоциации с типичните скучни препоръки, които ви се костват идентични и досадни. А за какво да не ги превърнем в нещо по-разчупено, което елементарно, занимателно и прелестно да се следва.

Да си помогнем в диетата

Край на къркоренето на червата в офиса

Ако сте от хората, които не закусват, само че червата им огласят офиса – хапвайте една шепа ядки, преди да излезете от у дома. Това ще се погрижи за потребните мазнини в тялото ви, ще контролира холестерола и равнищата на кръвната захар, за добър старт на деня и ще спре песента на храносмилателната ви система. Все отново не е добре да пиете и кафето си на гладно!
Здравословно ядене, когато сме на път
Пътуването, гоненето на полети, влакове, написания или автобуси е стресиращо прекарване за организма ни единствено по себе си. Често в таков...
Прочети повече
Здравословно ядене, когато сме на път

Кой ще слезе до принтера?

Използвайте дребните благоприятни условия на работа за придвижване. Не се заседявайте на стола, а се движете оптимално – ходете за задания до куриери, до принтера, до счетоводството. Така освен, че ще сте в интерес на сътрудниците си, само че и тялото ви ще е признателно на вас.

На припек

Използвайте слънчевите дни да бъдете огрени от слънцето. То синтезира витамин Д в организма ни е потребно за функционалността на нервната ни система. Вдигнете щорите или излезте в обедната отмора на слънчева разходка.
Ето я чудната примес, от която главоболието ще е единствено спомен
От всички мъчителни положения, които засягат индивида, главоболието и мигрената са най-често срещаните. Причините могат да бъдат както въ...
Прочети повече
Лично предизвикателство

Добре е за човешкото тяло да употребява 20 разнообразни плодове и зеленчуци за седмица. Сложете си персонално предизвикателство и експериментирайте. Не единствено, че ще държите себе си заредени с витамини и скъпи субстанции, само че и евентуално ще усвоете нови предписания. Отворете си лист, напишете числата от 1 до 20 и действайте.

Смехотерапия

Доброто въодушевление контролира хормоните на стрес и стареене. Събирайте се с радостни и положителни хора и се отдавайте на позитивните страсти по-често.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР