Когато чуем, че става ретрограден, всички заставаме нащрек какви неприятности

...
Когато чуем, че става ретрограден, всички заставаме нащрек какви неприятности
Коментари Харесай

Време да си отдъхнем: Меркурий излиза от ретроградност на...

Когато чуем, че става назадничав, всички заставаме нащрек какви неприятности ще ни донесе този път планетата, която дава отговор основно за връзката сред хората, само че и за пътуванията и успеваемостта на технологиите.

Сега обаче можем да си отдъхнем, тъй като Меркурий ще излезе от назадничавост на 4 февруари.

Попадайки в знака Водолей, тя промени проектите на мнозина, по тази причина с неспокойствие чакаме тя да премине в прав ход.

В интервала 14 януари - 4 февруари въздействието на ретроградния Меркурий визира сферата на общуването, пътуванията, образованието и комерсиалната активност. Именно в тези области има компликации и риск от неточности.

Меркурий ръководи мозъка и връзката ни и постоянно, когато влезе в ретроградна фаза, ни дава опция да оценим мислите си, както и прочувственото си здраве. Меркурий също ръководи сделките, тъй че може да се окаже, че би трябвало да поправяме обещанията и уговорките, които сме поели, написа fakti.bg.

От всичко това ще си отдъхнем след броени дни.

През 2022 година обаче Меркурий ще бъде назадничав още три пъти: 10 май – 2 юни; 9 септември – 2 октомври; 29 декември – 18 януари 2023 година В тези интервали не се захващайте за нови каузи, не тръгвайте на път. Не е уместно да закупувате нова техника. Най-добре се заемете с поправянето и довършването на остарели задания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР