Кога да очакваме отново Рони О'Съливан или Стивън Хендри в

...
Кога да очакваме отново Рони О'Съливан или Стивън Хендри в
Коментари Харесай

Кога да очакваме отново Рони О'Съливан или Стивън Хендри в България?

Кога да чакаме още веднъж Рони О'Съливан или Стивън Хендри в България, както и другите огромни звезди на международния снукър? Този въпрос вълнува всички почитатели на джентълменския спорт на Балканския полуостров, а президентът на родната федерация Олег Велинов в предаването " Гостът на Sportal.bg " се постара да даде допустимо най-изчерпателен отговор.

" Зависи от ситуацията. Ако ги поканим като другари да караме ски, може да е доста скоро, само че в случай че ще вършим нещо с икономическа стойност, е по-сложно. Зависи от развиването на тази пандемия - политическа, здравна... Иначе те на драго сърце ще дойдат.

Рони ми сподели, че е подготвен, когато ние сме подготвени. Той е измежду най-качествените хора в снукъра и постоянно е бил доста прецизен с мен, постоянно си е държал на думата. Харесва България и се отнася с почитание към страната, както и към нас като уредници. Стивън Хендри също е заречен да пристигна, само че звезди от такава големина си изискват възнаграждения, без значение че сме другари.

Което е обикновено, само че с цел да можем най-малко да си покрием разноските, би трябвало да напълним зала. И не е задоволително да са през един ред местата или нещо такова. Снукърът е стилен спорт и не може да вкараш 1000 души в зала за 5000, тъй като прекарването няма да е стойностно нито за феновете, нито за играчите. А всеки чака като си купи билет да получи качествена продукция ", изясни Велинов в студиото на Sportal.bg и си пожела до края на 2021 година да може да провежда ново шоу с присъединяване на някои от най-големите звезди в снукъра.
Заедно с него в предаването взе участие и единствената българска съдийка в елита на джентълменския спорт - Десислава Божилова, която отговори на забавни зрителски въпроси и обясни някои тънкости от правилника, както и даде образци за комплицираната работа на реферите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР