Коалицията на Продължаваме промяната и ДБ взе превъзход. Ние сме

...
Коалицията на Продължаваме промяната и ДБ взе превъзход. Ние сме
Коментари Харесай

Напрежение. Сабрутев попари Борисов

" Коалицията на " Продължаваме промяната " и Демократична България взе превъзход. Ние сме преди всичко по отношение на социологическите проучвания. Статуквото търси всевъзможни благоприятни условия, с цел да може да манипулира вота. Виждаме уплашената физиономия на Борисов  и това, че той обикаля непознати посолства ", заяви Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната ".

Трябва да си върнем парите от компаниите на ГЕРБ, които построиха автомагистрали, сподели изрично гостът. " Когато си върнем страната от мафията, ще има пари за всичко ".
-->
Според Сабрутев България може да бъде обективна страна. Трябва да премине през първа фаза - освобождение на страната от мафията. " Г-н Борисов е комплициран до стената, притиснат е. Готов е да хвърли Гешев под влака ", уточни той пред Bulgaria ON AIR.

Социологическите изследвания дават ясна преднина, акцентира депутатът. " Първото място е наше и сме доста по-напред от това, което демонстрират. Очаквам, че ще изненадаме всички на тези избори. Ако хората осъзнаят, че гласуването ще понижи корпоративния и следен избор и техният глас ще бъде чут, всичко в България ще се подреди за няколко години. Виждам в хората предпочитание България да стане друго място. Виждам двете благоприятни условия - статуквото и смяната ", счита Сабрутев и увери, че няма проблем с реденето на листите.

" Днес имахме народен съвет само че " Продължаваме промяната " и дискутирахме нашата част от листите. Очакваме нашите сътрудници и техният групов орган да се произнесе. Все още усещам господин Дунчев като част от " Продължаваме промяната " и част от идеята за запазване на горите. Тук играе страстта и егото ", посочи политикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР