Коалицията на Обединените патриоти я има и за разпад е

...
Коалицията на Обединените патриоти я има и за разпад е
Коментари Харесай

Валери Симеонов: До месец ще се реши как ще се явяваме на еропейските избори

Коалицията на " Обединените патриоти " я има и за разпад е рано да се приказва - това сподели в студиото на " Още от деня " вицепремиерът Валери Симеонов. По думите му, има едни такива странни процеси, които обществото не ги приема еднопосочно. Нашата коалиция е обвързвана с присъединяване в парламентарни избори и вероятно присъединяване във властта. Имаме съдружно съглашение, политическо съглашение и аз държа това съглашение да се съблюдава, посочи Симеонов.

Валери Симеонов, вицепремиер: На европейските избори следващата година може да се явим настрана. Ние сме три партии с три обособени устава и с три разнообразни стратегии, макар че имаме доста общо, само че сме три разнообразни партии с три разнообразни управления и аз държа на независимостта на тези партии. И няма да позволи, който и да било с наставнически звук да ми споделя какво да прави НФСБ и какво да не прави. До месец ще се вземе решение на национално равнище и откакто се разиска с управленията на трите партии и обсъдим кой какво схваща под взаимно явяване на изборите за Европейски парламент.


Коалицията на " Обединени патриоти " е направена за интервала на деяние на 44-тото Народно заседание и това ръководство. От там нататък всичко е въпрос на други съглашения, само че няма такива още. Може и да се сътвори такова съглашение, в случай че се разберем, добави вицепремиерът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР