Коалицията ГЕРБ-СДС внесе документите в ОИК листата си с кандидата

...
Коалицията ГЕРБ-СДС внесе документите в ОИК листата си с кандидата
Коментари Харесай

Хекимян с олимпийска шампионка за №19 в листата на ГЕРБ

Коалицията ГЕРБ-СДС внесе документите в ОИК листата си с претендента за кмет и общински съветници на София. Номинацията на партията за кмет на столицата е Антон Хекимян.
" Обичам София! От 20 години пребивавам тук.

Основната ми мотивация е да направя най-хубавото за жителите ”,  съобщи Антон Хекимян при регистрацията. Той показа, че от самото начало в кариерата си на публицист е подлагал на критика и осъждал нередности и дейности, които са се случвали в Столичната община и е имал " персонално отношение по всеки един проблем ”.

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София показа визията си за развиване на столицата, тъй че да бъде още по-модерен и по-зелен град, отворен към вложения.

" Слагам като акцент образованието, тъй като то ще донесе капацитет и фрагменти на града, и ще го развие ”, уточни Хекимян и добави, че няма да не помни огромните инфраструктурни планове, които би трябвало да бъдат довършени, с цел да може София да се трансформира в " столица, доказваща шампионата си в европейската ранглиста ”.

" Получил съм уверението, че ще мога независимо да вземам решенията си, разискали сме екип, тактика, хора, с които ще работим дружно София да наподобява още по-добре ", безапелационен бе Хекимян. Той изясни, че решението, което е взел не е било по никакъв начин елементарно. " Получавайки предлагането за това да бъдат претендент на ГЕРБ за кмет на София си дадох сметка, че желая да работя за обществото, през целия си професионален път съм го правил и считам, че мога да продължа да го върша, само че този път от другата страна ", акцентира той.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР