Коалицията ГЕРБ-СДС и партията на Слави Трифонов Има такъв народ“

...
Коалицията ГЕРБ-СДС и партията на Слави Трифонов Има такъв народ“
Коментари Харесай

Център за анализи и маркетинг: ГЕРБ-СДС и ИТН са с изравнени шансове

Коалицията ГЕРБ-СДС и партията на Слави Трифонов „ ИТН “ (ИТН) са с изравнени шансове и ще получат по малко над 20% от гласовете на хората, сочи последното изследване на Център за разбори и маркетинг.

В новия парламент ще влязат още Българска социалистическа партия с 15,5%, „ Демократична България “ с 12,3 на 100, Движение за права и свободи с 11,4% и „ Изправи се! Мутри вън! “ с 4,7 на 100.

Според Юлий Павлов - шеф на Центъра за разбори и маркетинг, новото Народно заседание ще е 6-партийно, само че с капацитет са още 3 политически сили.

„ Сякаш сме месец март. На изборите на 4 април болшинството от българските жители споделиха, че не желаят да ги ръководи ГЕРБ. Тогава гласоподавателят не даде отговор на въпроса желае да го ръководи. Сега вместо останалите политически сили – отвън ГЕРБ, да се надпреварват с положителни послания да завоюват доверието на гласоподавателя, те не престават да се надпреварват в това кой повече ще плюе ГЕРБ. Това имаше смисъл в случай че битката беше да се в профил ГЕРБ от власт. ГЕРБ не е на власт и няма метод да се върне.

Юлий Павлов сподели още, че 3 милиона и 300 хиляди българи ще стигнат до урните в неделя.

Проучването е извършено в интервала 26 юни - 1 юли със лични средства на Центъра за разбори и маркетинг.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР