Коалицията ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидати за

...
Коалицията ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидати за
Коментари Харесай

Иван Алексиев за кампанията на ГЕРБ - СДС: Позитивна, но и обективна

Коалицията ГЕРБ – Съюз на демократичните сили записва листата си с претенденти за народни представители във Втори многомандатен изборен регион – Бургас за идните парламентарни избори на 2 април.

Документите в Районната изборна комисия внесоха регионалният координатор на ГЕРБ Иван Алексиев, лидерът Жечо Станков, както и претендентите за народни представители Галя Желязкова, Андрей Рунчев и Мартин Богданов.

„ Днес е огромен християнски празник. Ние като политици желаеме амнистия от българския народ. Надяваме се хората да ни простят и на 2 април да излязат и да гласоподават за постоянна и спокойна страна. Това, което предлагаме ние от Политическа партия ГЕРБ. Убеден съм, че и този път нашата листа е най-хубавата. Тя е уравновесена, в нея има младежи, както и хора с опит. Най-важното е, че това са познати лица в района и влизайки в Народното събрание ще пазят ползите на област Бургас. “, уточни Иван Алексиев.

Той посочи, че коалиция ГЕРБ-СДС ще води положителна акция, само че няма да пести рецензии към съперниците.

„ През последните две години Политическа партия ГЕРБ не е в ръководството, а всичко, което не се случва в страната, се приписва на нас. Нашата акция ще бъде ориентирана към хората и какво ние можем да създадем за тяхното успокоение и сигурност “, сподели още регионалният координатор на ГЕРБ.

По думите му фактът, че Жечо Станков още веднъж е лидер на листата, е самопризнание, че локалната конструкция си прави добре работата.

Алексиев изрази увереност, че на тези избори обединението ГЕРБ-СДС ще реализира добър резултат и ще бъде първа политическа мощ.

„ За мен е чест да мога да поведа този тим от експерти. Бургас и района имат потребност от персони, които познават проблемите и ще се борят да извършват дилемите, сложени от локалните хора “, съобщи Жечо Станков.

Той уточни, че измежду целите на коалиция ГЕРБ-СДС са плановете за енергийна успеваемост и потребление на опциите, които Планът за възобновяване и резистентност два, а също по този начин входно-изходната артерия на к-с „ Меден рудник “, четирилентовите пътища, свързващи огромния регионален център с другите общини, построяването на нови корпуси в учебните заведения, привличане на нови университети, възстановяване на опазването на здравето и др.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР