Коалиция няма, както виждате. И г-н Борисов, което ви е

...
Коалиция няма, както виждате. И г-н Борисов, което ви е
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Стабилизиращата роля на ДПС никой не я отрича. Няма коалиция

„ Коалиция няма, както виждате. И господин Борисов, което ви е споделил доскоро - те работят дружно, ние също ги поддържаме по избрани тематики. Стабилизиращата роля на Движение за права и свободи никой не я отхвърля, видяхме господин Иванов го е споделил, и господин Борисов. Всичко го вършим, тъй като това е едно евроатлантическо държавно управление и това е вярното за България ", съобщи Делян Пеевски в Народно събрание.  

На въпрос по какъв начин се назовава тази взаимна работа, Пеевски препрати публицистите към ГЕРБ и ПП-ДБ. " Те споделят, че нямат коалиция, мисля че се вършат верните неща, ще забележим по-нататък ", сбит бе депутатът.

По тематиката с Конституцията всичко е било изчистено. " На 6 октомври ще е първото гласоподаване, на 6 декември - второто. На 7 декември - гласоподаване и новата конституция ще бъде призната ", заключи той.

Пеевски поздрави за постигнатата сделка Денков и зърнопроизводителите. 

Ирази вяра, че новата номинация на Движение за права и свободи за кмет на Кърджали в лицето на  Ерол Мюмюн ще продължи визията за развиване на града към по-добро. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР