Книгата на Вера Маринова Обръчите на Венера ще бъде представена

...
Книгата на Вера Маринова Обръчите на Венера ще бъде представена
Коментари Харесай

Книгата на Вера Маринова Обръчите на Венера ще бъде представена в Япония

Книгата на Вера Маринова " Обръчите на Венера " ще бъде показана в Япония, оповестиха от Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ).

В четвъртък, 23 февруари, в България дойде господин Кацухико Ягучи, отговорник в община Мураяма (Япония) за базата " Роуз Камп " обвързвана с олимпийските игри в Токио и началник на отдел " Образование за цялостен живот ", както и госпожа Ацуко Уатабе - публицист издал пет книги за българската художествена гимнастика в Япония.

Те бяха посрещнати от именитата българска журналистка Вера Маринова - Аткинсън. Непосредствено след идването им, те посетиха музея на " Физическата просвета и спорта ", който се обитава в особено пригодена зала на националния стадион " Васил Левски " и останаха мощно впечатлени от достиженията на българските спортисти. След това имаха специфична среща в офиса на БФХГ с президента госпожа Илиана Раева.



Поводът за визитата е по отношение на издаването на книгата и Библия на българската художествена гимнастика на Вера Маринова - " Обръчите на Венера ", която да бъде показана на " Експо 2025 " в Япония.

Разговорът мина в чудесна и креативна атмосфера, гостите сервираха обичайни японски дарове, а президентът на БФХГ госпожа Илиана Раева ги зарадва с книга на японски език за българския фолклор от другите райони на България.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР