Кметството на Москва смени днес табелата пред посолството на Великобритания

...
Кметството на Москва смени днес табелата пред посолството на Великобритания
Коментари Харесай

Москва преименува улица пред британското посолство на „Луганска народна република“

Кметството на Москва смени през днешния ден табелата пред посолството на Англия в Русия с нова, на която към този момент написа " Луганска национална република ", откакто назова част от улицата пред посолството в чест на територията в Източна Украйна, която е под контрола на съветските въоръжени сили, заяви Франс прес.

Русия призна за самостоятелни двете самопровъзгласили се " национални републики " - Донецката и Луганската, малко преди да изпрати войските си в Украйна на 24 февруари, като съобщи, че е длъжна да отбрани съветското население там от преследвания. Украйна и Запада обявиха, че това е неоснователен мотив за започване на нападателна война. Русия и нейният съдружник Сирия са единствените страни, които признават двете сепаратистки републики.

Британското посолство , което не е трансформирало адреса си на своя уеб страница, съобщи през днешния ден, че ще продължи да употребява досегашния си адрес - " Смоленская набережная 10 ". " Британското държавно управление, както и цялата интернационална общественост, не признават т.нар Донецка и Луганска национални републики ", разяснява в известие представител на посолството преди смяната. " Смяната на имената на улиците е отговорност на локалната власт, само че този ход, несъмнено, по никакъв метод няма да повлияе на позицията на английското държавно управление за противозаконното навлизане на Русия в Украйна. "

Англия и Съединените щати са измежду най-важните членове на НАТО, които доставят с оръжие Украйна., с цел да й оказват помощ да се отбрани от съветските войски.

Московското кметство към този момент преименува кръстовище наоколо до посолството на Съединени американски щати на площад " Донецка национална република ". На уеб страницата си американската задача в този момент е разгласила своите географски координати, вместо адрес с улица и номер.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР