Кметът Здравко Димитров ще се срещне днес с проектантите на

...
Кметът Здравко Димитров ще се срещне днес с проектантите на
Коментари Харесай

Кметът свиква среща за кино „Космос“, иска бързо проектиране

Кметът Здравко Димитров ще се срещне през днешния ден с проектантите на кино „ Космос “ и ще изиска от тях да съкратят периода за планиране, който е 6 месеца. „ Това е преустрояване, би трябвало да съкратим тези периоди. Чакахме ги година и половина да се схванат за авторските права, в този момент да ги чакаме още 6 месеца – няма да стане “, разяснява Димитров. Причината е, че градоначалникът желае ремонтните действия да започват още тази година.

Здравко Димитров разяснява и забавянето с 4 месеца на съгласувателната процедура от НИНКН за Небет тепе. По-рано през днешния ден заместник-кметът по строителство Пламен Райчев заяви, че поради забавянето на съгласувателното мнение не може да се издаде позволение за градеж и да започва работата по плана. Документите са входирани в НИНКН за мнение още на 23 август 2021 година.

„ Ако има проблем в плана за Небет тепе, би трябвало да ни кажат. Знам, че има компликации, само че пловдивчани желаят да се случи този дълго чакан план ", сподели кметът Димитров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР