Кметът на врачанското село Търнава Габриела Раловска е изпратила благодарствено

...
Кметът на врачанското село Търнава Габриела Раловска е изпратила благодарствено
Коментари Харесай

Наша гордост! РУП-Бяла Слатина е национален шампион по бързо разкриване на тежки престъпления

Кметът на врачанското село Търнава Габриела Раловска е изпратила благодарствено писмо до министъра на вътрешните работи Христо Терзийски, научи организация BulNews.
В него тя е изразила задоволството си от бързото откриване на жестокото ликвидиране в селото, довело до усмиряване на обществото и възобновяване на естествения темп на живот. Кметът на Търнава категорично е показал началникът на районното ръководство на полицията в Бяла Слатина Красимир Йончев като главния фактор за положителната работа на Министерство на вътрешните работи в района.
Проучване на медията ни откри, че през последните години РУП-Бяла Слатина работи извънредно дейно, като тежките закононарушения в неговия регион се разкриват изумително бързо. Добрите резултати дават съображение локалните служители на реда да бъдат оповестени на първенци измежду своите сътрудници от страната.
На 22 декември 2018 година грубо ликвидиране потресе село Враняк. Бивш пандизчия умъртви с секира възрастен човек при осъществяването на грабеж в неговия дом. Извършителят на закононарушението беше открит и задържан единствено за 1 час.
На 10 януари 2020 година България се разсъни с грубо ликвидиране в Галиче. Братовчед откри гола, изнасилена и заклана красивата Андрея. Поискана е помощ от столичните криминалисти, само че до момента в който дойдат, техните сътрудници от Бяла Слатина прибират за разпит Аксел Олеков и още преди да са минали 12 часа от осъществяването на клането, той прави цялостни признания.
На 6 август 2020 година в мазето на изоставеното учебно заведение в село Търнава е открит трупът на заклан мъж. Районът е отцепен до идването на опитни криминалисти от столицата. През това време обаче техните сътрудници от Бяла Слатина стартират оперативно-издирвателни мероприятия и още преди да са минали 12 часа, те разкриват тежкото закононарушение и причинителите са арестувани.
Това са единствено дребна част от убийствата, които са имали капацитета да основат напрежение в дребните обитаеми места и единствено бързата реакция на полицията е предотвратила това.
Няма да е изненада, в случай че при идните рокади в Министерство на вътрешните работи началникът на полицейското ръководство в Бяла Слатина Красимир Йончев направи идната крачка в кариерното си развиване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР