Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена
Коментари Харесай

Фандъкова: За първи път от век и половина няма празнично шествие по улиците на града

Кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска сервира цветя пред паметника на светите братя Кирил и Методий пред Националната библиотека.

"Поздравявам българките учители, които единствено за няколко дни се проведоха, с цел да се приключи образователната година. Учителите демонстрираха макар рецензиите, че не са на равнището на учениците във връзка с механически умения, съумяха да се оправят и опазиха идеята на национални будители Поздравявам ги от сърце ", съобщи столичният кмет пред публицисти.

"Пожелавам на тях и учениците на 15 септември да огласят с радостната врява учебните дворове и класните стаи ", пожела си Фандъкова.

"За първи път от век и половина няма празнично шествие по улиците на града. Надявам се да е за първи и финален път. Не чуваме "Върви, народе възродени " и учебните оркестри ", разяснява столичният кмет.

"Видяхме какъв брой нетърпеливи са хората да се отворят библиотеките. Първата цифрова режисура имаше три пъти повече аудитория, в сравнение с салона на театъра може да поеме ",каза още тя.

"Всички видяхме, че ни липсва живото другарство. Учениците, които ме молиха да удължа януарската почивка, в този момент желаят да се върнат на учебно заведение. Дори едно момиче ми писа: Това към този момент не е смешно. Децата осъзнаха че учебното заведение не е единствено познание, само че и обществено и духовно другарство ", разкри Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР