Кметът на силистренското село Калипетрово Никола Узунов е решил да

...
Кметът на силистренското село Калипетрово Никола Узунов е решил да
Коментари Харесай

Камери следят за нерегламентирани сметища в силистренско село

Кметът на силистренското село Калипетрово Никола Узунов е решил да предотвратява образуването на десетките нерегламентирани сметища с слагане на камери, които да снимат нарушителите. Нерегламентираните сметища кметът на Калипетрово Никола Узунов чисти към този момент година и половина, само че прекомерно бързо терените се замърсяват още веднъж.При една от акциите в местността Орехова гора, намираща се в землището на селото, са извозени 10 камиона боклуци.Камерите не са от бюджета на кметството или Общината. Доскоро са били ситуирани в гората и са се употребили от локалната ловна дружинка.

" Имаме към този момент двама хванати извършители, тъй като камерите непосредствено ти подават  MMS към телефона и успяваш на момента да го хванеш нарушителя. Защото другояче процедурата е доста комплицирана ". 

На въпрос дали се тормози от това, че нарушава закона с нерегламентирано видеозаснемане, Узунов отговори, че за него е по-важно да е чисто селото и да са удовлетворени съселяните му, а който желае да го съди.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР