Кметът на район Студентски в София - Петко Горанов, отново

...
Кметът на район Студентски в София - Петко Горанов, отново
Коментари Харесай

Почна се: Кметът на район Студентски заряза ДБ, ще се бори като независим

Кметът на регион Студентски в София - Петко Горанов, още веднъж ще се бори за поста, само че към този момент не като претендент на Демократична България, а като самостоятелен. Това разгласи самият той в обществените мрежи. Управникът ще бъде повдигнат от Инициативен комитет. На предходните избори Петко Горанов бе претендент на " Демократична България ".

Предстои регистрация на Инициативния комитет от седем жители от регион " Студентски " и събиране на нужните подписи за издигането на кандидатурата. 

Самият Горанов изяснява, че личната му политическа мощ не го припознава като претендент за втори мандат, само че и никой не е приказвал с него по този въпрос. До него е достигнала информация, че в границите на обединяването ПП/ДБ, от " Демократична България " са преотстъпили кандидатурата за кмет на регион " Студентски " на " Промяната ".

" Моята политическа мощ не ме припозна като претендент на тези избори и никой не откри мъжеството да застане очи в очи с мен и да ми изясни за какво това е по този начин. " Петко Горанов счита, че с постигнатото до този миг е оправдал гласуваното му политическо доверие от жителите и от неговата политическа мощ, а зад себе си има един мандат, който би трябвало да отбрани. " Аз не съм попаднал инцидентно на тази служба. Ще пазя постигнатото от мен и от моя екип. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР